Pust deg fra stress til ro

En workshop på YogaKi, Nordstrand. Lørdag 4 mars kl 13 - 16

 


 

Pusten er både automatisk og viljestyrt, og samtidig påvirker den kroppens stressnivå direkte. Dette gjør den det ultimate startpunktet for å finne tilbake til roen.
 
I denne workshopen lærer du både teori og praksis, slik du forstår prinsippene bak og har helt konkrete verktøy du kan bruke i livet. 
 
Vi går bl.a. gjennom hvorfor nesepust er helt fundamentalt, hvordan stressresponsen fungerer og vilken rolle CO2 spiller. Vi vil se på bilder slik at materialet er lettforståelig og du vil bli tilsendt dette på pdf i ettertid av workshopen. Teknikkene du lærer kommer primært fra Buteyko-metoden som baseres på vestlig forskning og som går ut på å finne et funksjonelt/optimalt pustemønster.
 
Meld deg på her

"Jeg synes det er veldig interessant med alt det teoretiske. Når du samtidig får vist gjennom øvelsene at teorien fungerer i praksis, det er en aha opplevelse."

- Line

 

"Dette var en god og for meg ny innfallsvinkel på pust, selv etter mange timer med yoga på kurs. Fint å ta med meg videre. Du er en veldig god formidler, lettfattelig, og kunnskapsrik/nyansert."

- Camilla 

Kunnskapen du vil ta med deg vil kunne være en stor hjelp ikke bare i forhold til stress, men også i livet generelt og under trening. 

 Lørdag 4 mars kl 13-16, YogaKi, Kongsveien 91 Nordstrand

Investering 600,-

 For påmelding klikk her.

Har du noen som helst spørsmål send meg en epost til [email protected]

Hjertelig velkommen!

"Workshopen ga meg mer innsikt i pust, god og lettfattelig teori, knyttet fint opp mot de ulike øvelsene. Enkle øvelser som jeg lett kan gjøre hjemme i det daglige. Takk, dette vil være nyttig for meg! 

- Peter 

"Isabel har en utrolig fin måte å videreformidle kunnskap. Hun er både rolig og tydelig." 

- Lene

Meld deg på her

Vil du vite hvorfor nesen er helt fundamental for en god pust?

 

Ja takk!