VITRA massasje

   Gi slipp på spenninger og stress. 
Rom for indre hvile, fri flyt og ny energi.

 

 

BESTILL
PRISLISTE
GAVEKORT
PAKKE
 

VITRA massasje er en reise i kroppen. Behandlingen utføres på en komfortabel madrass direkte på gulvet, noe som gjør at jeg kan ta tyngdekraften til hjelp når jeg jobber. Det har en veldig behagelig og jordende effekt, slik at både kropp og hode får mulighet til å virkelig lande og lade.

 

Du vil oppleve dype langsomme kompresjoner og trykk i musklene og bindevev, tøyninger som øker fleksibiliteten, rytmiske og dynamiske bevegelser som fremmer mobilitet i leddene, til beroligende berøring. Massasjen baseres på Thai tradisjonen, men med min egen tilnærming. For mer info se "Om Isabel".

 

For meg er tilstedeværelse og imøtekommende av hver enkelt nøkkelaspekter i en god behandling. En massasje kan ikke følge en forutbestemt sekvens, fordi hvert menneske og hvert øyeblikk er ikke det andre likt. Derfor er lytting og nærvær utrolig kraftfulle verktøy i dette arbeidet.

BESTILL

Hver behandling er unik, og tilpasses etter behov og ønske. Anbefalt lengde på time er i utgangspunktet 90 min, da er det nok tid til både fokusert arbeid på områder som trenger ekstra oppmerksomhet, men samtidig mulighet til å integrere kroppen som helhet. Behandlingen utføres med klær på.

Velkommen til en reise i kroppen din!

Sivanita 

"På magisk vis finner Isabel akkurat de punktene som er ømme og hvor spenningen sitter. Hun er kunnskapsrik og veldig «intuned» på den hun behandler. I tillegg til den fysiske gevinsten gir denne behandlingen en lomme i hverdagen for full hvile og restitusjon. Må oppleves, rett og slett magi!”

Gøril 

"Dette burde alle få oppleve! Helt magisk! Isabel er så utrolig dyktig i sitt fag og har en helt spesiell tilstedeværelse. Beste massasjene jeg har hatt noen gang."

 

Johanne

"Som profesjonell danser, har jeg prøvd en rekke former for massasje og supplerende treningsformer. Med Vitra Massasje har jeg funnet en behandlingsform som kombinerer yoga, massasje og meditasjon. Resultatet er økt kroppsbevissthet og tilstedeværelse, og en dyp avspenning i kroppen som sette varige spor." 

BESTILL

Massasje i Oslo


 

Presence Yoga,

Rosenborggata 16B, Oslo

 

BESTILL

Massasje på Nesodden


 

Tangen Senter,

Vestveien 51, Nesodden

 

BESTILL

Prisliste


 

30 min  /  590,-

60 min  /  1100,-

75 min  /  1250,-

90 min  /  1400,-

120 min  /  1850,-

Pakke


Jevnlig behandling gir større effekt; både i reduserte spenninger, mindre stress og mer flyt i kroppen. Derfor er det en god investering i din helse å jobbe tettere med massasje.

Du kan velge mellom to forskjellige pakkeløsninger, hvor du selv bestemmer lengde på behandlinger eller eventuelt en kombinasjon av flere ulike lengder. Vi skreddersyr pakken akkurat til ditt behov. 

3-pakken: 5% rabatt

5-pakken: 10% rabatt, 

Pakkene er gyldig i ett helt år fra kjøpsdato. Det skal lønne seg å ta vare på seg!

Send meg en epost for å bestille.

Gavekort


Gi gaven som garantert vil bli brukt - med glede!

Bestill gavekort på valgfri behandling, gyldig 1 år fra kjøpsdato. Du får et elektronisk gavekort tilsendt innen 24 timer etter mottat betaling.

Hvis du  ønsker et gavekort i papirformat kan vi avtale dato for henting enten på Nesodden eller ved Bislett.

For å bestille send meg en epost med følgende info:

  • fullt navn på mottaker
  • ønsket lengde på behandling

Betaling via vipps eller faktura.

 

Ta kontakt for å bestille pakke/gavekort