Det å lære


Det som driver meg er min nysgjerrighet! Jeg elsker å lære, sanse, oppleve - og så dele mine oppdagelser med andre. Min nysgjerrighet har bragt meg på turer både langt langt hjemmefra og dypt inn i meg selv. Jeg heter Isabel Vitra Gylling, opprinnelig fra Gøteborg men bor om dagen utenfor Oslo.


Pust


For noen år tilbake tok jeg en helsesjekk som inkluderte en test i lungekapasitet, den var 70% av det den burde ha vært. Jeg har lenge skjønt at jeg ikke puster optimalt, men ikke vitet hvorfor.

Havet


At jeg begynte å interessere meg for pusten startet med isbading, hvor pusten er et viktig aspekt. Det resulterte i timesvis av søken på nett, etterhvert flere kurs med eksperter og “pustenerder”, og timesvis med egenpraksis i pusteøvelser.


Jeg er sertifisiert i Oxygen Advantage metoden, og er i lære i Buteyko og Medveten Andning metodene.

Bevisst pust


Kunnskap er grunnlaget for bevisste valg. Idag er pusten med meg på en helt annen måte. Jeg kan styre min fysiologi enten mot ro eller mot fokus, hvile hjernen ved å bruke pusten som et “meditasjons-anker”, og hvordan jeg puster i fysisk aktivitet har et helt annet fokus i dag.

Vitalitet


I mitt arbeid som massør og yogalærer

(se www.vitramassage.com) er pusten også et essensielt verktøy som jeg bruker daglig.


Mitt ønske er å hjelpe mennesker til et bevisst

forhold til pusten, og i lengden et vitalere liv!