1-til-1 kurs i pust 

Fokus er på deg og dine behov. Vi skreddersyr kurset til hvor du er og hva du ønsker å oppnå. Det vi praktiserer baseres på vestlig forskning for å optimalisere pustemønsteret i hverdagen.

BESTILL

En forbedret pust kan skape en rekke potensielle positive effekter.. 

 

Økt energinivå

Redusert stress

Forbedret søvn

Skjerpe og fokus

Økt utholdenhet

Bedret prestasjon

Økt tilstedeværelse

Økt generell helse

Hvordan 1-til-1 kurs i pust fungerer 


 

Du kan bestille en enkelt time, men jeg anbefaler at du kommer 2 eller 3 ganger for størst effekt. Når du kommer flere ganger vil prisen for hver enkelt gang være lavere.

Vi kan enten møtes fysisk i Oslo eller på Nesodden (anbefalt hvis du har mulighet), men vi kan også møtes online via Zoom slik det også er mulig for deg som bor langt unna å benytte deg av kurset.

Hvis du kommer mer enn ved et tilfelle anbefaler jeg mellom 2-4 uker mellom hver gang.

Før vi møtes fyller du ut et skjema slik jeg har en god forståelse for hvor du er og hva du ønsker å oppnå før vi starter veiledningen.

Du vil få et spesialtilpasset pusteprogram med øvelser og verktøy. Programmet oppdateres underveis i forløpet avhengig av progresjon og ønske. Effekten av programmet er helt avhengig av din egen innsats, som hvilken som helst type trening.

Du får tilsendt PDF:er og lydfiler med guidede øvelser. Disse kan du bruke for å huske og som en støtte når du praktiserer.

BESTILL

60 min / 880,-

Full pris

60 min x2 / 1650,-

Spar 110,-

60 min x3 / 2500,-

Spar 140,-

“Jeg merker at pusten fungerer bedre og at jeg har mer utholdenhet - det er gøy! Tusen takk for et fint forløp. Det har vært veldig lærerikt og du er en god formidler! Det jeg har lært vil jeg helt klart ta med meg videre i livet.“

 - Mari

 

"Jeg sover bedre og bedre, og er veldig fornøyd med det! "

- Tone

"Takk for samarbeidet om pust! Jeg har definitivt blitt mer bevisst pusten gjennom disse ukene."

- Kathrine

BESTILL

Vi spiser og drikker noen få ganger i løpet av en dag, men vi puster omtrent 20 000 ganger i løpet av et døgn.

 

Pusten påvirker nervesystemet direkte og signalerer hvorvidt vi er i fare eller trygge. Vi kan dermed lære å håndtere, redusere og bringe oss selv ut av stress kun ved å forandre måten vi puster på!

Pusten går for det meste helt av seg selv, uten at vi trenger å tenke over den. Og det er en bra ting. Men når pusten over tid er blitt svekket blir den automatiske pusten ikke optimal. Perioder av stress eller traumer, for lite eller for mye fysisk aktivitet, arbeid som krever mye snakking og lufttette hus er noen faktorer som bidrar til et dårligere pustemønster. De færreste moderne mennesker har dessverre en optimalt pust..

Men det geniale med pusten er at den også kan være viljestyrt og at vi bevisst kan forandre den over tid. 

Vil du vite hvorfor nesen er helt fundamental for en god pust?

 

Ja takk!