1-til-1 pusteveiledning

Fokus er på deg og dine behov. Vi skreddersyr veiledningen til hvor du er og hva du ønsker å oppnå. Det vi praktiserer baseres på vestlig forskning for å optimalisere pustemønsteret i hverdagen.

BESTILL

En forbedret pust kan skape en rekke potensielle positive effekter.. 

 

Økt energinivå

Redusert stress

Forbedret søvn

Skjerpe og fokus

Økt utholdenhet

Bedret prestasjon

Økt tilstedeværelse

Økt generell helse

Veiledningen inneholder: 


 

  • 3 veiledningstimer a' 60 min hver. Disse kan finne sted enten på Zoom, i Oslo eller på Nesodden. Jeg anbefaler at timene benyttes med ca 2-3 ukers mellomrom, men du har 6 måneder på deg å fullføre forløpet.
  • Før vi møtes fyller du ut et skjema slik jeg har en god forståelse for hvor du er og hva du ønsker å oppnå før vi starter veiledningen.
  • Tilgang på videoer i en kursportal med innføring i de mest grunnleggende prinsippene innen pust. Disse videoene ser du før vi møtes slik vi bruker tiden vi har sammen mest effektiv, men at du allikevel har en teoretisk forståelse for hva vi gjør.
  • Du vil få et spesialtilpasset pusteprogram med øvelser og verktøy. Programmet oppdateres underveis i forløpet avhengig av progresjon og ønske. 
  • Du får tilsendt PDF:er og lydfiler med guidede øvelser. Disse kan du bruke for å huske og som en støtte når du praktiserer.

 

“Jeg merker at pusten fungerer bedre og at jeg har mer utholdenhet - det er gøy! Tusen takk for et fint forløp. Det har vært veldig lærerikt og du er en god formidler! Det jeg har lært vil jeg helt klart ta med meg videre i livet.“

 - Mari

 

 

Lær deg riktig og bevisst pust,

tilpasset deg.

 

  • 3 veiledningstimer a' 60 min hver
  • Spesialtilpasset pusteprogram med øvelser og verktøy
  • Videoundervisning i grunnleggende teori i egen kursportal
  • PDF:er og lydfiler med øvelser som du beholder

 

BESTILL

"Jeg sover bedre og bedre, og er veldig fornøyd med det! "

- Tone

"Takk for samarbeidet om pust! Jeg har definitivt blitt mer bevisst pusten gjennom disse ukene."

- Kathrine

Vi spiser og drikker noen få ganger i løpet av en dag, men vi puster omtrent 20 000 ganger i løpet av et døgn.

 

Pusten påvirker nervesystemet direkte og signalerer hvorvidt vi er i fare eller trygge. Vi kan dermed lære å håndtere, redusere og bringe oss selv ut av stress kun ved å forandre måten vi puster på!

Pusten går for det meste helt av seg selv, uten at vi trenger å tenke over den. Og det er en bra ting. Men når pusten over tid er blitt svekket blir den automatiske pusten ikke optimal. Perioder av stress eller traumer, for lite eller for mye fysisk aktivitet, arbeid som krever mye snakking og lufttette hus er noen faktorer som bidrar til et dårligere pustemønster. De færreste moderne mennesker har dessverre en optimalt pust..

Men det geniale med pusten er at den også kan være viljestyrt og at vi bevisst kan forandre den over tid. 

Bestill en uforpliktende samtale


Lurer du på om dette er for deg? Eller om onlinekurset Finn Din Gode Pust ville passe bedre?

Du kan bestille en gratis og uforpliktende samtale på 15 min via Zoom/telefon for å finne ut hva som passer best for deg.

BESTILL

Vil du vite hvorfor nesen er helt fundamental for en god pust?

 

Ja takk!